Tapijt

U wilt voordelig uw oude trap opknappen en genieten van comfort en stilte? Dan is het altijd een slimme keuze om uw trap te bekleden met tapijt.

Voordelen van tapijt op uw trap

Tapijt op uw trap biedt een aantal belangrijke voordelen:

  1. Tapijt voelt warm en zacht aan. Als u dus vaak op sokken of blote voeten loopt, is het fijn om dit als trapbedekking te gebruiken.
  2. Tapijt is geluiddempend. U kunt met tapijt op uw trap dus het geluid van voetstappen aanzienlijk verminderen.
  3. Tapijt is een veilige keuze. Het biedt namelijk een natuurlijk stroefheid op uw trap, waardoor de kans klein is dat u of uw kind tijdens het traplopen uitglijdt.

Mogelijkheden van trap stofferen met tapijt

Heeft u een open trap, een dichte trap of een wenteltrap? Dat maakt voor ons niet uit, want tapijt kunnen wij eenvoudig leggen op alle soorten trappen.

U kunt bij ons kiezen uit veel verschillende soorten tapijt, zowel hoogpolig als laagpolig. Het tapijt is leverbaar in vele kleuren en diverse dessins en u kunt zelfs verschillende kleuren met elkaar combineren voor een extra leuk en speels effect.

Ook kunt u ervoor kiezen om alleen de traptreden te bekleden of bijvoorbeeld in plaats van de gehele breedte alleen het middendeel te voorzien van tapijt. Dit laatste creëert een luxueus traploper effect.

Voordelig uw trap laten bekleden

Zelf een trap stofferen kan erg arbeidsintensief zijn. Wij hebben jaren lang ervaring met stofferen en kunnen daardoor snel en vakkundig de trap voor u bekleden. Dit hoeft ook niet veel te kosten, want wij hanteren altijd een zeer scherpe prijs voor het leggen en voor de lijm. De daadwerkelijke kosten hangen voor een groot deel af van het soort tapijt dat u kiest.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Werkgebied

Wij werken voornamelijk in de regio Nunspeet, Elburg, Harderwijk, Putten, Ermelo, Elspeet en Zeewolde.