Inspiratie voor uw trap

U wilt het interieur van uw huis veranderen? Begin dan bij de trap. Dit is een snelle en voordelige manier om direct een andere sfeer in uw huidige of nieuwe huis te creëren.

Traprenovatie

Tegenwoordig zijn er heel veel goede en betaalbare mogelijkheden om uw oude, lelijke trap op te knappen. Een complete trap vervangen is daarom vaak al niet meer nodig. Traprenovaties doen we met overzet treden van hout,  PVC. Deze materialen zijn slijtvast, makkelijk schoon te maken en zien er ook nog eens heel modern uit.

Trap stofferen of bekleden

De voordeligste en meest comfortabele manier om uw oude trap een nieuw leven te geven of uw nieuwe trap persoonlijker te maken, is door het te laten stofferen met tapijt of PVC. U kunt hierbij kiezen uit vele kleuren, dessins en combinaties, zodat er altijd wel iets is dat bij u past.

Inspiratie opdoen

Bent u op zoek naar inspiratie en ideeën voor uw trap? Bekijk hieronder de trappen die wij al voor onze zeer tevreden klanten hebben gestoffeerd en gerenoveerd.
Weet u nog niet wat u wilt? Dan komen we graag bij u langs voor een persoonlijk advies. Neem daarvoor contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Werkgebied

Wij werken voornamelijk in de regio Nunspeet, Elburg, Harderwijk, Putten, Ermelo, Elspeet en Zeewolde.