PVC op uw trap

Trapbekleding van PVC is erg populair en dat is met goede redenen. Zowel in nieuwbouwwoningen als in bestaande huizen is PVC namelijk een voordelige en snelle manier om elke trap een moderne en sfeervolle uitstraling te geven.

Voordelen van PVC op uw trap

PVC is veelzijdig en geschikt voor vrijwel alle situaties en wensen. Het biedt dan ook de volgende voordelen:

  • Het is erg sterk, dus uitstekend bestand tegen zware belasting en vocht.
  • Het is slijt- en krasvast en gaat dus jaren mee.
  • Het is makkelijk te onderhouden en schoon te maken, omdat het water en vuil afstoot.
  • Het is veilig, want door de antisliplaag zult u of uw kind niet snel uitglijden tijdens het traplopen.

U kunt bij ons kiezen uit enorm veel verschillende originele patronen en motieven. Zo kunt u bijvoorbeeld een volledig houten uitstraling creëren, compleet met reliëf, noesten en nerven.

PVC is ook erg geschikt als vloerbedekking, want het is goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. U kunt dan dezelfde PVC-vloerbedekking ook als trapbekleding gebruiken, waardoor u gelijk meer eenheid en rust in uw huis creëert.

PVC-overzettreden op uw trap

We lijmen de PVC-vloer als overzettreden op uw bestaande trap. Hierdoor kunnen we zeer snel, zelfs binnen een dag, uw trap een geheel nieuwe uitstraling geven waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Bij PVC moet u er wel rekening mee houden dat het niet geluiddempend werkt en koud aanvoelt. Is dat voor u belangrijk, dan kunt u ook kiezen voor tapijt. Weet u niet goed wat voor uw situatie het beste is? Wij kunnen u daarin uitstekend adviseren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Werkgebied

Wij werken voornamelijk in de regio Nunspeet, Elburg, Harderwijk, Putten, Ermelo, Elspeet en Zeewolde.