Traprenovatie

Heeft u een ander huis gekocht, maar kijkt u elke keer weer tegen die lelijke trap aan? En ziet u op tegen de kosten of het werk? Dat is niet meer nodig, want wij kunnen voordelig en snel uw oude trap renoveren.

Vakkundige traprenovatie

Door onze jarenlange ervaring met diverse traprenovaties, kunnen we snel en vakkundig alle soorten houten trappen renoveren, stofferen en bekleden. Van open en dichte trappen tot wenteltrappen en bijzondere trappenhuizen.

In de meeste gevallen brengen we de nieuwe trapbekleding als PVC-overzetstukken aan bovenop uw bestaande trap. Het voordeel hiervan is dat we niet hoeven te hakken of te breken en snel kunnen werken. Daardoor kunnen we de traprenovatie voor u betaalbaar houden.

We staan garant voor onze kwaliteit en gaan pas weg als u en wijzelf tevreden zijn over het resultaat.

Traprenovatie biedt veel mogelijkheden

Een traprenovatie is een voordelig alternatief voor een nieuwe trap in uw huis en u kunt zelf kiezen uit een van de vele kleuren en dessins. Daarnaast kunt bij ons ook kiezen voor diverse opties, zoals zuinige trapverlichting, stevige stootborden en bijpassende leuningen. Weet u niet wat voor u het beste is? Wij adviseren u hier graag over.

Wilt u eerst meer inspiratie? Wij laten u graag de vele mogelijkheden zien. Bekijk daarom onze voorbeelden, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag bij u langs.

Werkgebied

Wij werken voornamelijk in de de driehoek Apeldoorn, Zwolle, Amersfoort